Archiveer uw data
efficiënt en compliant

 
Uitfaseren van applicaties
en toegankelijk maken van archiefdata

Archiveren en uitfaseren

Verouderde en ongebruikte applicaties kunnen hoge, onnodige licentie- en managementkosten met zich meebrengen, zeker als deze data zich nog bevindt op kostbare productiesystemen en drukt op de performance. Dat wordt nog pregnanter indien de applicatie die bij de data hoort niet meer actief is.

Commvault helpt u met het identificeren, verzamelen, indexeren, beheren en toegankelijk maken van applicatiedata en ongestructureerde data, door archiefdata veilig op te slaan in een applicatie-onafhankelijk format.

Toegankelijk houden van archiefdata via de cloud

Archiefdata moet toegankelijk blijven, ook als de bijbehorende applicatie niet meer actief is. Commvault indexeert uw archiefdata en slaat deze op in een applicatie-onafhankelijk format. Zo kunt u voldoen aan compliancy-eisen en hoeft u kostbare, verouderde applicaties en systemen niet langer online te houden.

De cloud kan eenvoudig als archief functioneren, mits u zorgt voor veilige opslag en beveiligde toegang tot uw data. Commvault zorgt door encryptie dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw data. Zo heeft u uw archiefdata permanent online en kunt u deze ook inzetten voor beslissingsondersteuning en analyse. Via de eDiscovery en search-functionaliteit kunt u uw archieven doorzoeken en ieder bestand terugvinden. Bovendien wordt alle data gededupliceerd voordat het wordt opgeslagen in de cloud, waardoor u zeer efficiënt gebruik maakt van de cloud.

Archiveren van e-mail in de cloud

E-mail archiveren is niet alleen esssentieel voor de business zelf, maar ook om tegemoet te blijven komen aan de steeds veranderende regelgeving én omdat e-mail steeds vaker als bewijs bij rechtszaken wordt ingezet. Wist u dat 55% van de bedrijven door een rechtbank of andere regelgevende instantie is gevraagd e-mails te tonen als bewijs?

Nu steeds meer organisaties kiezen voor cloud-based productivity suites, zoals Office 365, is het belangrijk ook te kijken naar de archiveringsoplossing. Biedt de cloud-oplossing zelf wel voldoende mogelijkheden voor een adequate back-up, of heeft u een third-party oplossing nodig? Lees er meer over in deze whitepaper.

Archiveren en uitfaseren van applicatiedata

Lees hoe Commvault u ondersteunt bij het identificeren, verzamelen en archiveren van applicatiedata.

Download infographic