Ontwikkel en test flexibel
en efficiënt in de cloud

 
Bevrijd uzelf van de beperkingen
van in-house testing

Development & Testing

Doorloopsnelheid en kwaliteit, daar draait het om in de ontwikkelingsfase van een applicatie. De business stelt vaker nieuwe eisen waardoor er sneller nieuwe versies van applicaties moeten worden ontwikkeld. Daardoor werken ontwikkelaars onder grote tijdsdruk, waarbij kostenbeheersing en de kwaliteit van de uiteindelijke applicatie voorop staan.

Data voor testdoeleinden

Applicatiekwaliteit wordt bewerkstelligd door intensief te testen met al dan niet geanonimiseerde productiedata in een realistische testomgeving en realistische workloads. Deze datakopieën voor testdoeleinden kunt u razendsnel aanmaken en eenvoudig beheren vanuit de Commvault ContentStore, dezelfde omgeving waarmee u ook back-ups maakt of archiveert.

Ontdek de voordelen van één beheeromgeving voor al uw applicatiedata.

Testen in de cloud

Vanuit de Commvault-omgeving kunt u eenvoudig een cloud-omgeving in Microsoft Azure beheren en een perfect testlab bouwen in de cloud op basis van werkelijke applicatiedata. Kosteneffectief, flexibel en zonder zorgen over onderhoud en beheer. Ontwikkel uw applicaties 15% sneller en bespaar 30 tot 40% op de kosten.

Lees meer over het beheren van testomgevingen in de cloud in deze Whitepaper.

Applicatie-ontwikkeling en testen in de cloud

Ontdek hoe een testomgeving in de cloud zorgt voor lagere kosten en kortere ontwikkelingscycli.

Download infographic