Commvault ondersteunt de hele applicatie lifecycle.

Applicatieontwikkeling en testen

dl_infog_testing

5+5 Redenen om uw testomgeving te verplaatsen naar de cloud
(infographic, NL)

Ontdek hoe een testomgeving in de cloud kan leiden tot kortere ontwikkelingscycli en lagere operationele kosten. Vanuit uw Commvault-omgeving beheert u eenvoudig een cloud-omgeving in Microsoft Azure en bouwt een perfect testlab in de cloud op basis van werkelijke applicatiedata. Kosteneffectief, flexibel en zonder zorgen over onderhoud en beheer.

dl_test_whitepaper

5 Cloud operations tips voor developers en testers
(whitepaper, EN)

Snelheid. Reactievermogen. Flexibiliteit. Dat zijn de belangrijkste drijfveren voor organisaties om test- en ontwikkelingsomgevingen te verplaatsen naar de cloud. Vrij van de beperkingen van fysieke, on-premise infrastructuren kunnen test/dev-teams razendsnel testomgevingen optuigen en weer afbreken, versies beheren en werk delen. Lees hoe hierdoor de business sneller kan reageren op de steeds sneller veranderende eisen van klanten.

Beheer van productiedata

dl_infog_holistisch

Holistisch management van applicatiedata
(infographic, NL)

Lees waarom kiezen voor één centraal platform voor datamanagement ervoor zorgt hoe de migratie naar de cloud eenvoudiger wordt. Ontdek welke toepassingen heel snel een eenvoudig naar de cloud gemigreerd kunnen worden en voor welke productiedoeleinden en -uitdagingen de cloud meer dan geschikt is.

Een stressvrije migratie naar de cloud in 5 stappen
(whitepaper, EN)

dl_5-steps

Lees in de whitepaper hoe u uw drempelvrees overwint en uw data veilig op een stapsgewijze manier migreert naar de cloud. Ontdek welke efficiency-voordelen u kunt behalen en hoe u een eenvoudige workflow inricht met behulp van een geavanceerd storageplatform.

Uitfaseren en archiveren

dl_infog_archivering

Effectief uitfaseren van applicatiedata
(infographic, NL)

Applicatiedata archiveren en afscheid nemen van legacy-applicaties? Zie in dit overzicht hoe Commvault u helpt met het identificeren, verzamelen, indexeren en migreren van data naar goedkopere opslagomgevingen. Ontdek hoe Microsoft Azure kan fungeren als de prefecte locatie voor uw data-archief.

Archiveren van e-mail in cloud-based office-omgevingen
(whitepaper, EN)

dl_archiving_email
E-mail archivering is essentieel om organisaties te helpen tegemoet te komen aan de constant veranderende wettelijke regelgeving en de businesseisen van tegenwoordig. In deze whitepaper kunt u terugkijken naar de manieren bedrijven voorheen hun e-mail archiveerden en wat er is veranderd nu steeds meer organisaties kiezen voor cloud-achtige oplossingen zoals Office 365. Inclusief een handige checklist met argumenten voor en tegen archivering via Office 365.

Hoe Commvault elke fase van de datalifecycle ondersteunt

Vul hier uw gegevens in en u kunt alle infographics en whitepapers hiernaast vrij downloaden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.